برگزاری همایش به مناسبت آزادسازی خرمشهر و سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

۰۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۱۸۰ اخبار
بمناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر و سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، مراسمی با حضور معاونان و مدیران دانشگاه و جمعی از کارکنان در کنار مزار شهید گمنام دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن برگزار شد
برگزاری همایش به مناسبت آزادسازی خرمشهر و سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش کورش حنیفی مسئول امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام احمدزاده معاون فرهنگی دانشجویی واحد ضمن تبریک سالروز فتح خرمشهر، به بیان برخی نتایج حاصله از این رویداد تاریخی اشاره کرد و تاکید کرد: باید این واقعه بدرستی به نسل جوان  امروزی منتقل گردد  و این فتح بزرگ باید در تاریخ ایران ماندگار شود.وی در ادامه افزود: رزمندگان اسلام درهشت  سال های دفاع مقدس جانانه  از مرز و بوم این کشور دفاع کردند و سرآمد آن فتح خرمشهر بود .که توانستند  با دست خالی و توکل برخدا نیروهای اهریمنی که با تمام قوا بر علیه انقلاب نوپای ایران هم قسم شده بودند به عقب نشینی وادار کنند فلذا دفاع مقدس ایران و فتح عظیم خرمشهر فتح خاک نبود بلکه قلوب آزادگان جهان را در سراسر گیتی فتح کرد.در ادامه همایش پیاده روی تا سالن ورزشی چند منظوره شهید چمران ادامه پیدا کرد.برگزاری مسابقه برای آقایان و بانوان و مراسم قرعه کشی و اهداء هدایا به شرکت کنندگان و برندگان مسابقه از جمله برنامه های این همایش بود.ضمنا دو جوان ورزشکار به نام های امین امیران بستان آباد(دانشجوی رشته علوم ورزشی واحد رودهن) و احسان پیدایی برنامه دو نمادین از مزار شهدای گمنام رودهن تا مزار شهید گمنام دانشگاه را داشتند.