زمان بندی حذف و اضافه در کلیه مقاطع تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۱ کد : ۵۱۶۹ اطلاعیه ها

بسمه تعالی

زمان بندی حذف و اضافه واحد های درسی در کلیه مقاطع تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

الف-کلیات:

1. حذف و اضافه واحد های درسی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 از طریق سایت واحد، از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخ 26/11/98 شروع و تا پایان روز پنج شنبه مورخ 01/12/98 ادامه دارد.

2- جهت حذف و اضافه پرداخت بدهی دانشجو الزامی است

3- دانشجویانی که اقساط معوق وام صندوق رفاه دارند، ابتدا می باید اقساط معوق وام را پرداخت و سپس نسبت به حذف و اضافه اقدام نمایند. پرداخت اقساط وام از طریق اینترنت به حساب 0105800580008 صورت می گیرد.

4- دانشجویان می توانند برای رفع تداخل دروس، در صورت باز بودن مشخصه درس، تغییرگروه انجام دهند.

5- حذف و اضافه به صورت دستی به هیچ عنوان انجام نخواهد شد.

6- دانشجویانی که سنوات آنها از نظر آیین نامه آموزشی به اتمام رسیده است، اجازه ورود به سایت نخواهند داشت. این دسته از دانشجویان باید قبل از شروع حذف و اضافه، جهت اخذ مجوز لازم به اداره آموزش دانشکده مراجعه نمایند.

ب-مراحل تسویه حساب و دریافت پرینت نهایی:

دانشجویان بعد از حذف و اضافه و اطلاع از میزان شهریه و بدهی خود به صورت اینترنتی شهریه تعیین شده را واریز نمایند.

توجه: دانشجویان موظفند پس از حذف و اضافه واحدهای درسی و اطلاع از میزان شهریه و بدهی خود ظرف مدت یک هفته نسبت به پرداخت آن و اخذ تاییدیه از امور مالی و دریافت پرینت نهایی اقدام نمایند، در غیر این صورت، به تقاضای آنها ترتیب اثر داده نخواهند شد.