کسب مقام دوم توسط واحد رودهن در مسابقات بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۴۹۴۳ اخبار
تیم بدمینتون کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در اولین حضور خود موفق به کسب مقام دوم تیمی در سطح استان گردید و مدال نقره این مسابقات را کسب نمود.این دوره از مسابقات در تاریخ ۹۸/۷/۲۱ به میزبانی واحد یادگار امام برگزار گردید.در مسابقات انفرادی نیز رضا اسماعیل آبادی و مجید رضایی مشترکا بر سکوی سوم ایستادند و مدال برنز را بر گردن آویختند.اعضای تیم متشکل از رضا اسماعیل آبادی،حسین محمدی،مجید رضایی،علی براری و رضا صدقی و سرپرستی این تیم به عهده داریوش بهادری بوده است.