برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان سما واحد های استان تهران به مناسبت روز معلم به میزبانی مرکز سما رودهن

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۲ کد : ۴۶۵۱ اخبار

مسابقات فوتسال کارکنان سما واحد های استان تهران به مناسبت روز معلم به میزبانی مرکز سما رودهن در دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن برگزارشد. یک دوره مسابقات فوتسال کارکنان سما واحد های استان تهران باشرکت یازده تیم  به میزبانی مرکز سما رودهن به مدت دوروز دردانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن برگزارشد.دکتربابک محمدی رئیس دانشکده سما رودهن با اعلام این خبر افزود. در این دوره از مسابقات که با هدف تقویت روحیه همدلی و نشاط در بین کارکنان سما واحد های استان تهران و مطابق با اهداف و برنامه های کلان سازمان سما و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، تیم های شرکت کننده پس از انجام مسابقات مرحله گروهی بصورت حذفی با هم به رقابت پرداختند که در نهایت تیم فوتسال سمارودهن ،به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت.  درضمن مراسم اختتامیه این دوره ازمسابقات باحضور دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن ،دکترابراهیم ذوالقرنین معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه ،دکتر بابک محمدی رئیس دانشکده سما رودهن وجمعی از مدیران درسالن تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن  برگزارشد.