صعودبه قله کالاپاتار،یخچال خومبو وبیس کمپ اورست

۲۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۱ کد : ۴۱۷۷ اخبار
صعودبه قله کالاپاتار،یخچال خومبو وبیس کمپ اورست
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زلزله دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن موفق شد قله کالاپاتار، با ارتفاع ۵۵۴۳ متر درمقابل قله اورست را فتح کند.

حسنی درگفتگو اعلام کرد: «کوهنوردی از ورزش‌های لذت بخش و دوست داشتنی این‌جانب است که هر هفته مسیرهای متعددی را طی کرده و تاکنون به بلندی‌های مختلف از جمله قله سبلان و..... صعود کرده‌ایم.»

حسنی از انگیزه‌های صعود به قله کالاپاتار را اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در زمینه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و ... همواره افتخار آفرین بوده و ضرورت دارد موفقیت‌های این مجموعه عظیم، بیش از پیش معرفی شود.»

( ۱ )