صعود تیم کوهنوردی تربیت بدنی دانشگاه به قله آزاد کوه مازندران

۰۷ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۲۸ کد : ۳۴۱۷ اخبار
صعود تیم کوهنوردی تربیت بدنی دانشگاه به قله آزاد کوه مازندران

تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با همکاری تربیت بدنی توانستند در تاریخ 5 و 6 مرداد ماه به قله آزادکوه واقع در مازندران صعود کنند.اعضا 9 نفره این تیم شامل آقایان حسین محمدی،  بهرام صالح نیا ، علی براری، داریوش بهادری ، احمد نورمحمدی ،محمد آقا میرزایی ، بهزاد خانمحمدی و حسن حسنخانی و آقای حسن نوروزی به عنوان راننده بودند.قابل ذکر می باشد سرپرستی این تیم به عهده آقای حسین محمدی بوده است.

قله آزادکوه در بخش شمال غرب رشته کوه البرز مرکزی و در شمال روستاهای کوهستانی کلاک و نسن از توابع شهرستان بلده واقع شده است.

قله آزادکوه به ارتفاع 4375 متر دومین قله بلند البرز مرکزی است که فقط از طریق یال جنوبی به گردنه جنوبی آن و از طریق کوههای کم ارتفاع چله کوه و چورن به قله یخچال و دیگر قلل البرز مرکزی متصل می شود و در سایر جبهه ها مستقل و آزاد است. قله از جبهه غربی تا کنار رودخانه دره نسن، سراسر دیواره می باشد. جبهه شمالی آزادکوه نیز گستره ای دیواره ای داشته که از غرب به دیواره اصلی قله و در شرق که تا تنگه کلاک امتداد دارد متصل است. یال جنوبی تنها یال خاکی و مسیر نرمال صعود آزادکوه می باشد.

چون قله آزادکوه تنها از یک جهت آن هم رخ جنوبی توسط گردنه چله کوه و چون به قلل دیگر البرز مرکزی متصل است، نام آزادکوه را به خود گرفته است و وجه تسمیه نام آن به این دلیل می باشد