اعزام تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی واحد رودهن به مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۳ کد : ۴۵۵۲ اخبار
با حضور مهندس هاشمی فرمانده بسیج کارکنان واحد، وجمعی از همکاران ، اعضای کادر فنی مراسم بدرقه تیم فوتسال کارکنان واحد جهت اعزام به مسابقات سراسری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

مهندس هاشمی ضمن عرض  تسلیت دهه فاطمیه و گرامیداشت چهل سالگی انقلاب وایام الله دهه فجر،  طی سخنانی کوتاه اظهار داشت: حتی داشتن بهترین بازیکنان و تدارکات نمی تواند ضامن قهرمانی یک تیم باشد با این حال ما تیم خوبی داریم و ارزیابی من از چندین ماه  تمرین تیم فوتسال،بسیار امیدوارکننده است و این تیم برای قهرمانی به مسابقات می رود و انتظار دیگری از آن نیست.

وی در ادامه ضمن تمجید و تجلیل از همه بازیکنان واعضای کادر فنی گفت: نام کاروان اعزامی به مسابقات کشوری فوتسال شهید ابراهیم هادی می باشد  و انشالله همه ما از منش اخلاقی و پهلوانی  این شهید شاخص درس ها بگیریم ،زیرا قهرمانان وپهلوانان  واقعی ایران زمین شهدا هستند.

وی در پایان ضمن تشکر از همراهی، حمایت و مساعدت های ریاست محترم واحد، معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئول امور ورزشی برای همه ورزشکاران آرزوی توفیق روزافزون نمود و از همه همکاران درخواست نمود که برای سلامتی و موفقیت تیم فوتسال کارکنان دعا کنند.