نایب قهرمانی تیم پینگ پنگ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مسابقات استان تهران

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۸ کد : ۴۴۸۶ اخبار
تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، موفق به کسب مقام دوم مسابقات بین واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان تهران شد.

تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن توانست در مسابقات تنیس روی میز که بین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار گردید مقام دوم مسابقات را از آن خود نماید. در مسابقات تنیس روی میز اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس و در مجتمع ورزشی این واحد دانشگاهی به مدت دو روز برگزار گردید 14 تیم از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به رقابت پرداختند که در پایان این دوره از مسابقات تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس توانست در گروه تیمی مقام اول، تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مقام دوم ، واحد اسلامشهر و تهران پژشکی مشترکاً مقام سوم راکسب نمایند . در پایان  با حضور مسئولین تربیت بدنی منطقه استان تهران و واحد شهر قدس به تیمهای اول تا سوم مدال به رسم یادبود اهدا گردید.وهمچنین از هیئت داوران واحد شهر قدس به خاطر برگزاری خوب این دوره از مسابقات تقدیر وتشکر بعمل آمد.

اعضای تیم واحدرودهن : محمد آقا میرزایی، مهدی همتی، قاسم دانشمندان و علی غلامی مقدم