صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به ارتفاعات شاهاندشت و آبشار شاهاندشت در استان مازندران

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۴۳۸۲ اخبار

تیم کوهنوردی دانشگاه رودهن در روز جمعه مورخ 97/8/11 به ارتفاعات شاهاندشت و آبشار شاهاندشت صعود کرد.این تیم 7 نفره که متشکل از دکتر حسن شهرکی پور ریاست واحد رودهن،سراج رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری،بهرام صالح نیا،حسین محمدی،سلامت،پرویز حسن خانی و کورش حنیفی مسئول امور ورزشی واحد رودهن بوده است. آبشار شاهان‌دشت بزرگترین آبشار استان مازندران است. این آبشار در روستای شاهاندشت واقع در کیلومتر ۹۶ جاده هراز و در ۶۵ کیلومتری شهر آمل بخش امیری قرار دارد.در ارتفاعات مشرف به روستای شاهاندشت آبشار اصلی شاهان‌دشت با ارتفاع ۵۱ متر بزرگترین آبشار استان مازندران به‌شمار می‌رود که این آبشار که دارای سه آبشار متعدد است در مجموعه ارتفاعی ۱۸۰ متری دارد. دراصل شاهاندشت دارای دو ابشار میباشد که آبشار دوم آن بعد از آبشار اول میباشد ودر منطقه ای به نام خوزک قرار دارد.