اطلاعیه تمرینات فوق برنامه ورزشی کارکنان و اعضائ هیات علمی در دو بخش اقایان و بانوان

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۶ کد خبر : ۳۳۹۳ اطلاعیه ها

اطلاعیه ورزشی

به اطلاع اعضا محترم هیات علمی و کارکنان گرامی اعم از آقایان و بانوان می رساند تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد تمرینات تیم های ورزشی را زیر نظر مربی مجرب هر رشته برگزار نماید.رشته های ورزشی آقایان فوتسال،والیبال،بدمینتون،تنیس روی میز،بدنسازی و آمادگی جسمانی و رشته های بانوان آمادگی جسمانی،بدمینتون و تنیس روی میز می باشد.لازم به ذکر است در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد افراد متقاضی،افراد زیر نظر مربی مربوطه اقدام به فعالیت خواهند کرد.علاقه مندان جهت ثبت نام به تربیت بدنی دانشگاه واقع در سالن چند منظوره شهید چمران(سرکار خانم آقامیرزایی)مراجعه نمایند.

با تشکر

امور ورزشی دانشگاه