اخبار

دکتر علیرضا سهرابیان به عنوان رئیس فدراسیون قایقرانی جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد .

ادامه مطلب

اعزام تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی واحد رودهن به مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت گالری

با حضور مهندس هاشمی فرمانده بسیج کارکنان واحد، وجمعی از همکاران ، اعضای کادر فنی مراسم بدرقه تیم فوتسال کارکنان واحد جهت اعزام به مسابقات سراسری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

قهرمانی تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مسابقات استان تهران

تیم والیبال اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، موفق به کسب مقام اول مسابقات بین واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان تهران شد.